Home

Hier vindt u een korte lijst met opmerkingen en referenties van een aantal klanten.

SERVICIO Bureau voor Spaanstalige dienstverlening, Amsterdam
"Wij werken met Gonzalo Tutusaus sinds zijn start als vertaler. Zijn algemene kennis, maar vooral op het gebied van economie en finance, tezamen met zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, maken van deze samenwerking een prettige ervaring. We hopen absoluut nog vele jaren gebruik te kunnen maken van zijn diensten.”
Imke Grijpma (Directeur)

FLORENZA Vertalingen, Amsterdam
"We werken met Gonzalo samen sinds 1999; zijn vertalingen zijn van hoog niveau en dankzij zijn professionaliteit kunnen we altijd rekenen op een tijdige levering van vertalingen in alle gangbare formaten. We hopen op een voortzetting van onze samenwerking voor vele jaren."
María Florenza (Directeur)

Algemeen Spaans Adviesbureau (ASA), Amsterdam
"Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in juridische vertalingen, maar zo nu en dan hebben onze klanten behoefte aan vertalingen van economische of financiële aard. Gonzalo’s brede kennis op deze gebieden en zijn relevante vertaalervaring helpen ons onze hoge kwaliteitsniveau aan onze klanten te blijven garanderen."
José Bibián Lamarca (Directeur)

Mellon Global Investments, Londen
"De teksten die wij produceren zijn zeer technisch en gespecialiseerd. Gonzalo’s taalbeheersing en bovenal zijn economische en financiële kennis garanderen vertalingen van een hoge kwaliteitsniveau. Hier kunnen wij steeds op vertrouwen."
C. Hall (International Marketing Account Manager)

MailMasters, Amsterdam
"Hoogwaardig contact, professionaliteit en bovenal werk van hoge kwaliteit."
Maarten Mantje (Directeur)